Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Veyis Ateş Ismail Saymaz : Sedat Peker'den Veyis Ateş'e: Süslü Sülüyü yüce divandan ... / İsmail saymaz'ın eğitim, gazetecilik kariyeri ve daha fazlası.

Veyis Ateş Ismail Saymaz : Sedat Peker'den Veyis Ateş'e: Süslü Sülüyü yüce divandan ... / İsmail saymaz'ın eğitim, gazetecilik kariyeri ve daha fazlası.. Saymaz ateş'in göreve devam edip etmeyeceği konusunda habertürk yetkililerinden aldığı bilgiyi de paylaştı. Geçtiğimiz temmuzun 20leri ya da 30larından tanıyorum meşhur otele davetli olarak gittim. Programda i̇smail saymaz'ın soruları ve veyis ateş'in verdiği yanıtlar şöyle: Veyis ateş ile ilgili gündemde akla gelen sorular ise şöyle: İsmail saymaz'ın sorularını bloke etti mi?

İsmail saymaz konuk olduğu 'ayşenur arslan ile medya mahallesi'nde organize suç örgütü lideri sedat peker'in son videosunda adı geçen veyis ateş ile yaptığı görüşmenin off the record olmayan bölümünü anlattı. Sedat peker ile başlayıp sezgin baran korkmaz ile devam eden iddialar sonrası veyis ateş sessizliğini koruyor. Hakkındaki iddialar sonrası habertürk'teki görevinden istifa eden veyis ateş, halk tv'de i̇smail saymaz'ın sorularını yanıtladı. 7 aydan beri çıkmayan konuşmam neresi önü neresi arkası. Saymaz, veyis ateş'in geçmişiyle ilgili kamuoyu tarafından pek bilinmeyen bir detayı da paylaştı.

Yılmaz Özdil'den İsmail Saymaz'ı kızdıracak Veyis Ateş ...
Yılmaz Özdil'den İsmail Saymaz'ı kızdıracak Veyis Ateş ... from i.medyatava.com
Halk ekranı tarafından yayınlanan yalan söylüyorsun! İsmail saymaz veyis ateş ile ilgili söz konusu konuşmasında şunları söyledi İsmail saymaz veyis ateş ile ilgili söz konusu konuşmasında şunları söyledi; Programda i̇smail saymaz'ın soruları ve veyis ateş'in verdiği yanıtlar şöyle: Veyis ateş, başka gelirim yok, tazminatımla geçineceğim. 'açık açık sorun, açık açık konuşacağım.' diyen veyis ateş, i̇smail saymaz'ın sorularını yanıtlayacak. Başka bir gelirim olup olmadığı araştırılsın. dedi. Geçtiğimiz temmuzun 20leri ya da 30larından tanıyorum meşhur otele davetli olarak gittim.

Ne yapacağım ben o kadar parayı nereye saklayacağım?

İsmail saymaz konuk olduğu 'ayşenur arslan ile medya mahallesi'nde organize suç örgütü lideri sedat peker'in son videosunda adı geçen veyis ateş ile yaptığı görüşmenin off the record olmayan bölümünü anlattı. Saymaz, veyis ateş'in geçmişiyle ilgili kamuoyu tarafından pek bilinmeyen bir detayı katıldığı bir programda paylaştı. Başka bir gelirim olup olmadığı araştırılsın. dedi. Maddesi uyarınca, sadece yazıların sahibi olan köşe yazarlarının ad soyad bilgileri, yazı sahibi gazete bilgisi, yazı tarihi ve yazıların gazetelerdeki orjinal kaynak linkleri paylaşılmakta olup. Sedat peker ile başlayıp sezgin baran korkmaz ile devam eden iddialar sonrası veyis ateş sessizliğini koruyor. İsmail saymaz şaşkınlıkla istedin mi? diye sorunca kendini düzeltti: Sen bu konuşmada diyorsun ki, senle veyis ateş: İsmail saymaz'ın sorularını bloke etti mi? Bu kayıt neredeyse bana da verin ben kendi ellerimle götüreyim bu bir dinlensin. Bu yıl 7 ocak'ta cep telefonu çaldı. Erdal aras'la da mehmet ağar'la da, süleyman. Sözcü gazetesi yazarı i̇smail saymaz, habertürk programcısı veyis ateş'le yaptığı görüşmeyi anlattı. İsmail saymaz veyis ateş ile ilgili söz konusu konuşmasında şunları söyledi

Sözcü gazetesi yazarı i̇smail saymaz, habertürk programcısı veyis ateş'le yaptığı görüşmeyi anlattı. İsmail saymaz tüm yazıları ile sozcu.com.tr'de. Veyis ateş halk tv de ismail saymazın sorularını yanıtlayacakmış. Ankara'da olduğunu ve çeşitli resmi görüşmeler yapacağını iddia ederek, haksızlığa uğradığınızı biliyorum. Medyaradar'ın aktardığına göre, i̇smail saymaz şunları söyledi

Peker: Bu ülke Veyis Ateş gibi yüzsüz ve yalancı görmedi ...
Peker: Bu ülke Veyis Ateş gibi yüzsüz ve yalancı görmedi ... from www.gercekhaberci.com
Ankara'da olduğunu ve çeşitli resmi görüşmeler yapacağını iddia ederek, haksızlığa uğradığınızı biliyorum. Saymaz, veyis ateş'in geçmişiyle ilgili kamuoyu tarafından pek bilinmeyen bir detayı da paylaştı. Geçtiğimiz temmuzun 20leri ya da 30larından tanıyorum meşhur otele davetli olarak gittim. Kayıtla savcılığa suç duyurusunda bulunmalı. Veyis ateş, sezgin baran korkmaz'dan para istedi mi; Halk ekranı tarafından yayınlanan yalan söylüyorsun! Saymaz, veyis ateş'in geçmişiyle ilgili kamuoyu tarafından pek bilinmeyen bir detayı katıldığı bir programda paylaştı. Başka bir gelirim olup olmadığı araştırılsın. dedi.

Medyaradar'ın aktardığına göre, i̇smail saymaz şunları söyledi

İsmail saymaz veyis ateş ile ilgili söz konusu konuşmasında şunları söyledi; Peki gazeteci i̇smail saymaz kimdir? Bu kayıt neredeyse bana da verin ben kendi ellerimle götüreyim bu bir dinlensin. Hakkındaki iddialar sonrası habertürk'teki görevinden istifa eden veyis ateş, halk tv'de i̇smail saymaz'ın sorularını yanıtladı. Özel röportaj yarın 20.00'de halktv'de. Geçtiğimiz temmuzun 20leri ya da 30larından tanıyorum meşhur otele davetli olarak gittim. Websitelerimizde, fikir ve sanat eserleri kanunu 36. Geçtiğimiz temmuzun 20leri ya da 30larından tanıyorum meşhur otele davetli olarak gittim. İsmail saymaz'ın sorularını bloke etti mi? İsmai̇l saymaz'dan sezgi̇n baran korkmaz'a flaş çağri gazeteci @ismailsaymaz, sevilay yılman'ın dinlediği; Halk ekranı tarafından yayınlanan yalan söylüyorsun! Sezgin baran korkmazla ne zamandan beri tanışıyorsun? 'açık açık sorun, açık açık konuşacağım.' diyen veyis ateş, i̇smail saymaz'ın sorularını yanıtlayacak.

İsmail saymaz veyis ateş'in bilinmeyen geçmişini açıkladı. İsmail saymaz, başka bir gelirin var mı? diye sordu. Ankara'da olduğunu ve çeşitli resmi görüşmeler yapacağını iddia ederek, haksızlığa uğradığınızı biliyorum. Yoksa veyisin ne diyeceğinin pek bir önemi yok zaten neyin ne olduğu belli. Sözcü gazetesi yazarı i̇smail saymaz, habertürk programcısı veyis ateş'le yaptığı görüşmeyi anlattı.

Ve Türkiye'nin konuştuğu Veyis Ateş Halk TV'de İsmail ...
Ve Türkiye'nin konuştuğu Veyis Ateş Halk TV'de İsmail ... from i1.wp.com
Diyelim ki istedim diyorum yahu! İsmail saymaz, sedat peker'in hedefe koyduğu habertürk sunucusu veyis ateş'in geçmişiyle ilgili kamuoyu tarafından pek bilinmeyen bir detayı paylaştı. Veyis ateş halk tv de ismail saymazın sorularını yanıtlayacakmış. Sözcü yazarı i̇smail saymaz bugünkü yazısında sedat peker'in ifşası sonrası ortaya çıkan veyis ateş olayının tüm ayrıntılarını kaleme aldı. Sezgin baran korkmazla ne zamandan beri tanışıyorsun? Kayıtla savcılığa suç duyurusunda bulunmalı. Sezgin baran korkmaz'la ne zamandan beri tanışıyorsun? Saymaz, veyis ateş'in geçmişiyle ilgili kamuoyu tarafından pek bilinmeyen bir detayı da paylaştı.

İsmail saymaz, sedat peker'in hedefe koyduğu habertürk sunucusu veyis ateş'in geçmişiyle ilgili kamuoyu tarafından pek bilinmeyen bir detayı paylaştı.

Websitelerimizde, fikir ve sanat eserleri kanunu 36. 'açık açık sorun, açık açık konuşacağım.' diyen veyis ateş, i̇smail saymaz'ın sorularını yanıtlayacak. İsmail saymaz, sedat peker'in hedefe koyduğu habertürk sunucusu veyis ateş'in geçmişiyle ilgili kamuoyu tarafından pek bilinmeyen bir detayı paylaştı. Halk ekranı tarafından yayınlanan yalan söylüyorsun! Sözcü gazetesi yazarı i̇smail saymaz, habertürk programcısı veyis ateş'le yaptığı görüşmeyi anlattı. Saymaz ateş'in göreve devam edip etmeyeceği konusunda habertürk yetkililerinden aldığı bilgiyi de paylaştı. Sözcü yazarı i̇smail saymaz, hakkında kara para aklama iddiası bulunan firari iş insanı sezgin baran korkmaz'ın arabuluculuk için kendisinden 10 milyon euro istediğini belirttiği veyis ateş'in habertürk yönetimine söz konusu iddiaları ilk başta keskin bir dille yalanladığını yazdı. Saymaz, veyis ateş'in geçmişiyle ilgili kamuoyu tarafından pek bilinmeyen bir detayı da paylaştı. Sezgin baran korkmazla ne zamandan beri tanışıyorsun? Habertürk, sedat peker'in son videosunda adı geçen veyis ateş'i akşam haberlerinde ekrana çıkartmadı. Erdal aras'la da mehmet ağar'la da, süleyman. Habertürk veyis ateş ile yollarını ayıracak mı sorusunun cevabını ise bugün i̇smail saymaz verdi. Sözcü gazetesi yazarı i̇smail saymaz, habertürk programcısı veyis ateş'le yaptığı görüşmeyi anlattı.